♔ THE PRINCESS ♔


+facebook

+twitter

+Blogskin

+Ask.Fm




ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF
Sweet Owner

Assalamualaikum and annyeonghaseyo :)) My name is Siti Nur Ainn, just call me Ainn.. Imma kpoper. please be nice with me :*

WeChat
URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
 Pembaca setia


Squirrel Followers;

Credits;
Template :FarahDini
Basecodes :1 2 3
The Owner : AinnAyienn
Best Views :B T O B
Daisypath Anniversary tickers
1st Double Giveaway by AinMfna

KLIK BANNER COMEL DI ATAS
  ...bismillahirrahmanirrahim...
Haloo gangs :* buat ke sekian kalinya ain nak join segmen yang menarik seperti yang dinyatakan di post title tu :) nampak macam best je kan ? mestilah best.. tengok lah banner atas tu... cantik, kemas and simple but menarik :) Korang pun kalau berminat boleh lah join :) Harap harap lah menang :) doakan ain ye :) 
Amin~

Kalau ada apa apa yang ain tersalah buat ke or tidak memuaskan harap  maafkan ain, ye sis...


4 Comments:

Blogger Ain Mfna , said...

thankyou sudi join 1st giveaway Ain . Senarai peserta dh diupdate , btw promote utk top referral , hdiah mnarik mnanti :D

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-1st-double-giveaway-by.html

Jemput join sini pulak ^^

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=643502998998538&set=a.438969746118532.120636.366718750010299&type=1&theater

5 May 2013 at 20:09  
Blogger iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

8 May 2013 at 00:32  
Blogger Halimaton Saadiah said...

good luck :)

http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-double-giveaway-by-ainmfna.html

23 May 2013 at 18:55  
Blogger nur wanda Shuhada said...

done follow .dari segmen yang sama ,jemput singgah balik yea. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html , http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

29 May 2013 at 20:40  

Post a Comment