♔ THE PRINCESS ♔


+facebook

+twitter

+Blogskin

+Ask.Fm




ENTRY ABOUT LINKIES BIAS STUFF
Sweet Owner

Assalamualaikum and annyeonghaseyo :)) My name is Siti Nur Ainn, just call me Ainn.. Imma kpoper. please be nice with me :*

WeChat
URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
 Pembaca setia


Squirrel Followers;

Credits;
Template :FarahDini
Basecodes :1 2 3
The Owner : AinnAyienn
Best Views :B T O B
Daisypath Anniversary tickers
1st BIGGEST GIEAWAY BY OSM


..bismillahirrahmanirrahim..
Untuk kali ke-tiga ainn join segmen yang meleTOP macam ni :) wahhh ! hadiah dia best sangat sangat tau :') korang memang patut join lah segmen begini :) hehe.. ainn harap harap ainn lah pemenangnya :') korang doakan ye ..
..Amin..

TAG NAMA RAKAN
  1. http://monstertothemars.blogspot.com/
  2. http://vanilla-coklat95.blogspot.com/
  3. http://theboisterouslyblog.blogspot.com/
  4. http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/
Harap harap dapat luck untuk segmen kali ni. teringin hadiah hadiah tu semua :) doa kan ainn ye :) terima kasih

Tarikh tamat : 31/5/2013 ... (Jumaat) 
Good luck pada semua peserta :) and yang lain, doakan ainn jadi pemenang ok ;)






10 Comments:

Blogger Syafiq Muhammad said...

WAH , AIN BERSEMANGAT . TETIBA DAPAT PERHATIAN NIE . PING BANYAK2 LAGI . TAG BANYAK2 LAGI OK . SETAKAT NI AIN DAPAT PERHATIAN . TOP REFERRAL BERBALOI BALOI KAN . SO , KERJA MESTI KENA BERBALOI-BALOI . HEE . GO AIN GO .

2 May 2013 at 08:01  
Blogger Asarichann Ainn said...

Perhatian ? weheiiiiii :D !!! Ainn ni maseh newbie :) so tak pandai sangat nak buat itu ini :) but i will try my best :) heee :) terima kasih bagi ainn semangat :D ainn nak menang !!! :D

2 May 2013 at 08:07  
Blogger Sabrina SA said...

jmput join :D http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar.html

2 May 2013 at 20:18  
Blogger muhammad syafiq said...

ASSALAMUALAIKUM , pastikan semua syarat dipatuhi dari like , follow dan semua . ia akan di check . jika gagal berbuat demikian penyertaan terbatal . wah ayat . haha . ping banyak2 k . this is serious talking and one more pastikan yang di-tag tu tahu dan belum di tag atau belum menyertai , jangan main tag je ok . thanks . peace .--->http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/ . tag lagi banyak besar kemungkinan boleh menang yaww .

4 May 2013 at 08:26  
Blogger Asarichann Ainn said...

ok :) i will try my best :D

4 May 2013 at 09:20  
Blogger iu-hazirah said...

dr segmen yang sama
good luck

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

6 May 2013 at 00:09  
Blogger Budu Bilis said...

Assalamualaikum. SIngah dari GA yang sama^^. Jom singgah blog sy =)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

6 May 2013 at 19:02  
Blogger muslimah sejati said...

salam ukhwah , selamat pagi :) dari GA yang sama :) good luck :D
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

11 May 2013 at 19:40  
Blogger Asarichann Ainn said...

Hye korang :) wahh ramai nya yang juin :) good luck tau :)

28 May 2013 at 22:51  
Blogger Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama...
http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

jom join...
https://www.facebook.com/angah.humaira/posts/381239558664237

30 May 2013 at 07:11  

Post a Comment